Elke grootmeester was ooit een beginner 
SCHAAK COMBINATIE LEEUWARDEN
SPONSORS FRIES KAMPIOENSCHAP 2023
 
HANDIG OM TE WETEN:

Inschrijven doe je bij René Wolfslag (toernooidirecteur) onder vermelding van je naam, club en bondsnummer. Uitgegaan wordt van de rating per 1 juni. Na aanmelding per mail ontvang je een mail met het verzoek €15,= over te maken (kosten voor deelname) op het daarin vermelde bankrekeningnummer. Zodra je het inschrijfgeld overgemaakt hebt word je op de deelnemerslijst geplaatst. Aanmelden kan t/m zondag 18 juni.

De speeldagen zijn:
dinsdag 20 juni, woensdag 21 juni, donderdag 22 juni, dinsdag 27 juni, woensdag 28 juni, donderdag 29 juni en zaterdag 1 juli. Aanvang van de partijen van dinsdag t/m donderdag is 19.30 uur en de slotronde om 13.00 uur. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Plaats van handeling is Wijkcentrum Bilgaard, Hooidollen 17, Leeuwarden.( Google Maps
) Er is voldoende parkeergelegenheid op slechts 20 meter van het wijkcentrum. Daarnaast is er voldoende ruimte je fiets te parkeren.

Consumpties dienen contant te worden afgerekend. Er is dus geen mogelijkheid om te pinnen.

Er is een totaal prijzenfonds van € 1000,=. De verdeling zal een week voor aanvang van het Fries kampioenschap bekend gemaakt worden.

Er wordt gespeeld in twee ratinggroepen met als waarschijnlijke grens <1800-1801>, met dien verstande dat iemand uit de B-groep uit kan komen tegen iemand uit de A-groep. De nummers 1 t/m 3 uit de beide groepen ontvangen een geldprijs. Indien meerdere spelers gelijk eindigen zal het prijzengeld verdeeld worden. De uiteindelijke winnaar mag zich tot Fries kampioen 2023 kronen. Er zullen meerdere ratingprijzen te verdienen zijn.

Notatieformulieren (doordruk) zijn aanwezig en er wordt van je verwacht dat je het onderste vel inlevert bij de wedstrijdleiding, dit om de partijen te publiceren. Laat even weten of je daarvoor openstaat, indien niet, worden jouw partijen niet in de openbaarheid gebracht.

Met jullie inbreng maken we er een mooi Fries kampioenschap van.Namens de wedstrijdleiding van het FK 2023

Schaak Combinatie Leeuwarden

organiseert

 

FRIES KAMPIOENSCHAP 

SCHAKEN

2023

  (dinsdag 20 juni t/m zaterdag 1 juli)

 

Aanmelden voor dit evenement doe je via email:  renewolfslag@gmail.com